browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

CV-ul meu

de cititoare (2013)


3 Responses to CV-ul meu

 1. Jo

  Şi pe mine mă aşteaptă frumos să o citesc “Cimitirul din Praga”. Cert e că mi-am dorit-o mult, însă nu am reuşit să trec de câteva zeci de pagini. E o carte pe care trebuie sa o citesti pe indelete si sa gandesti ce ai citit. Spre să ajung si la momentul acela. Poate o sa ai o postare cu privire la ea în care să povesteşti cum ţi s-a părut.

 2. Gia

  🙂 e o carte foarte faina despre care ar merita sa scriu dar mi-ar lua o eternitate sa incerc sa o cuprind intr-o pagina de blog. Ca toate cartile lui Eco, cum ai spus si tu, trebuie citita pe indelete ca altfel uiti firul :). E o carte care inglobeaza tot ce mai bun – stil deosebit, subiect interesant, fir narativ tare de tot, umor, semiotica, istorie (toate personajele sunt reale – numai legatura dintre ele nu e reala :D). E ca o istorie posibila, cand se termina ai o senzatie de aia ciudata ca e foarte posibil sa nu fie naratiune si ca asa s-au intamplat de fapt lucrurile.

  Dar trebuie rabdare multa sa o citesti. Eu mai mult de o carte de asta, maxim doua pe an nu prea pot sa duc :). Dupa ce termini o carte ca asta poti sa citesti si trei trilogii gen 50 shades of grey si tot ai senzatia ca nu te-ai indobitocit 🙂

  Il ador pe Eco! “Imagine Dan Brown adorned with a PhD” asa spune review-ul de mai jos si mai bine de atat nu se poate rezuma 🙂

  http://www.theguardian.com/books/2011/nov/27/prague-cemetery-umberto-eco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*