browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Homemade gnocchi

Posted by on November 17, 2013

unnamed

Va rog sa scuzati prezentarea si fotografia proasta 🙂 Mancarea a fost in schimb fabuloasa – gnocchi cremosi, usori, pufosi, putin crispy au fost echilibrati de rosiile cherry coapte, putin acide si de parmezanul proaspat ras! Din nou alaturi de cidru autentic (laitmotivul acestui weekend – sunt in pana de inspiratie la capitolul vin).

Pentru gnocchi m-am inspirat din aceasta reteta a lui Ramsey. Am pus patru cartofi copti (medii spre mari), 1 ou intreg si un galbenus, in loc de ricotta am pus cambozola (e un tip de blue cheese mai usoara – dar data viitoare voi folosi ceva si mai puternic) si in plus un pic de unt (cat o nuca). Nu am pus cimbrisor – nu imi place gustul. Aluatul e suficient pentru 4 portii.

Pentru sos am inlocuit mazarea cu rosii – pentru ca ador gustul de rosii coapte (de fapt nu au fost coapte ci taiate pe jumatate si putin incinse in ulei de masline).Din pacate nu am avut busuioc proaspat – mergea de minune la sos – asta e! data viitoare o sa punem si busuioc 🙂

Recomand cu incredere! Pare complicat dar e chiar simplu si rapid si gustos etc etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*