browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2014 – prima rezolutie

Posted by on December 17, 2013

De vreo doua luni tot ma chinui sa ma hotarasc ce cultura sa studiez la anul. Mi-a placut ca anul asta m-am ocupat de italieni si v-am tot povestit si voua despre ei.

Pentru 2014 ma gandeam la englezi (la care ma supara ca stau cam prost cu arta plastica), japonezi (cu dezavantajul ca sunt departe si e greu sa faci research) sau nemti (cu spaima ca e imposibil sa nu te ocupi de ei fara sa citesti filosofie).

Cand i-am vazut insa sambata live pe cei de la Scorpions si mai ales cand i-am ascultat cantand Wind of change

alegerea a fost evidenta – trebuie sa vad Zidul Berlinului, trebuie sa incerc sa inteleg ce e cu acest popor.

Prin urmare v-as fi recunoscatoare pentru orice idee, comentariu, sugestie, incurajare. Recunosc mi-e frica maxim de Goethe (ca pe Heidegger nici nu cred ca are rost sa il deschid)!

6 Responses to 2014 – prima rezolutie

  1. Laura

    Eu am facut facultatea de germana si tot nu am prins drag de ei 🙂 Stau si ma gandesc daca mi-a placut ceva literatura germana (dar placut de-adevaratelea) in afara de basme. Bine, Michael Ende, dar e literatura pentru copii, oarecum. In rest, nu prea. Am fost si in Germania de trei ori, o data chiar am lucrat acolo in studentie, e o tara frumoasa, tin minte ca m-a impresionat foarte mult.

  2. Gia

    Ha! Nici nu stii ce ma bucur de mesajul tau…serios pentru mine nemtii sunt total necunoscuti – am fost si eu in Germania de doua ori si mi-a placut foarte mult. Cel mai mult mi-a placut ca nu e atat de plin de turisti :). Acum serios vorbind e o tara foarte frumoasa…

    dar, nici nu stiu cu ce sa incep 🙂 – deocamdata mi-am luat carti de pe Amazon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*