browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ploua cu vesti bune…

Posted by on October 28, 2013

1. SCORPIONS

Am fost atat de suparata anul trecut ca nu am reusit sa prind turul lor de ramas bun ca la un moment dat planuiam sa merg la Strasbourg sa ii vad. Pur si simplu nu imi vine sa cred ca vin in Romania! De cateva zile de cand am aflat simt ca plutesc 🙂

Trebuie sa intelegeti! Scorpions e formatia mea de suflet dupa Queen. Tot nu imi vine sa cred! Aaaa…o sa fiu acolo ca o rokerita indragostita care stie toate versurile…

2. DA VINCI

S-a descoperit o noua fresca de Da Vinci :). Detalii aici.

3. TOP 100 PICTORI

S-a lansat  Topul 100 cei mai valoroşi pictori romani. Lansarea a avut loc la Artmark joi seara iar Topul a fost pus in vanzare astazi (impreuna cu revista Capitalul). Va spun din surse sigure ca s-a vandut ca painea calda – daca va intereseaza e posibil sa il mai gasiti si maine la vreun chiosc de ziare abandonat.

4. CURSURI DE ARTA

Fundatia Calea Victoriei revine cu un curs de arta inedit – tinut de pictorita Arina Gheorghita. Daca nu ati avut ocazia sa o cunoasteti pe Dna. Gheorghita pana acum, imi pare rau pentru voi :). Cursurile sale sunt pur si simplu impresionante, atat prin nivelul de detaliu, organizare, claritate, stil. Eu recunosc, miercuri seara cand ies de la curs – sunt alt om!

De asemenea la Artmark se va organiza un curs de Arta contemporana romaneasca. Partea faina este ca acest curs e in weekend deci…nu mai aveti scuze :).

5. FIGURINE SAFARI 🙂 (“Prietenii stiu de ce”)

Oh da! “Dupa atata frig si ceata”, dupa ce am vanat pur si simplu tuburile de figurine Safari peste tot, de la site-ul distribuitorului exclusiv din Romania, Amazon, Carturesti, Diverta, librarii din tara etc…iata dragii mei ca in sfarsit gasim locul de unde putem comanda linistiti tuburile Safari din Romania…TA DAAA – ELEFANT. RO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*