browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gaudeamus

Posted by on November 23, 2008

Am fost la Gaudeamus azi…si am facut o “baie de multime” …este chiar incantator sa vezi cat de preocupati sunt totusi oamenii de carti…Am auzit diverse comentarii de genul “pe asta o am deja…mi-o iau si pe aia” …ceea ce demonstreaza ca sunt inca multi oameni interesati…

Din pacate toata inghesuiala era la editurile mari: Humanitas, Polirom, All etc. si cred ca de exemplu a trecut neobservata o reeditare a “Autoportretului…” lui Paler (la Historia).

In rest am avut o mica suparare ca s-au vandut toate exemplarele lui Manolescu “Istoria critica a literaturii romane” (cateva info aici). Nu ne ramane asadar decat sa o comandam.

Tristetea mi-a trecut insa rapid urmare a nenumaratelor achizitii: Paler (doua volume), Drucker, Steinhardt, Liiceanu (noua lansare), Nietzsche (2 volume), Djuvara (noua lansare), Noica si multi altii. Sper sa am timpul sa le citesc relaxat pe toate.

In final (chiar daca unii au fost cam antipatici) a fost super la targ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*