browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cilindrii Montessori

Posted by on March 13, 2012

Am comandat de curand setul de mini cilindri Montessori care arata cam asa:

si reprezinta varianta mica a adevaratilor cilindri Montessori (practic in seturile de mai sus se regasesc ultimii 5 cilindri din seturile de mai jos – cei mai mici)

 

 

Sunt foarte incantata de acesti mini-cilindri. Arata ca niste bijuterii… sunt mult mai mici decat par in poza.¬†Alex a fost si el extrem de pasionat de ei…I-am introdus un singur set si de cand a pus mana pe ei pur si simplu nu i-a mai lasat jos din proprie initiativa desi exercitiul e foarte dificil pentru mainile lui mici.

Cilindrii au menirea sa il invete pe copil (in mod spontan) diferenta de marime. Ce m-a mirat foarte mult a fost cat de mult i-au placut copilului chiar daca nu au nicio culoare si aparent ai spune ca sunt plictisitori.

Pentru o descriere a acestui material si alte informatii utile recomand filmul de mai jos:

Din pacate insa noi vom mai amana activitatea asta pentru ca Alex are o placere sa bage cilindrii in gura si mi-e frica sa nu ii inghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*