browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ce carti mai citim

Posted by on May 14, 2012

M-a inspirat colectia initiata de Little Lucky sa mai scriu cateva cuvinte despre cartile pe care le mai citim noi. Nu am scris pana acum pentru ca nu se gasesc in Romania dar poate se vor mai publica pe viitor (cum a inceput sa fie Eric Carle publicat de exemplu). Plus ca se mai pot comanda de pe Amazon UK.

Noi am cumparat mai multe carti in engleza ca sa le folosim pe viitor la invatarea acestei limbi. Acum i le traduc lui Alex.

Guess How Much I Love You

Din fericire e tradusa si in Ro.

Este o carte care mie personal imi place foarte mult. Cred ca nu gresesc daca spun ca noi romanii nu prea folosim cuvinte “mari” si “dulci” cu copiii – adica nu le spunem asa tam-nisam toata ziua ca ii iubim. Avem oarece retineri. Ei aceasta carte faciliteaza foarte mult verbalizarea acestor sentimente minunate ce ne incearca parinti fiind.

Povestea e simpla…iepurele mare si iepurasul mic au o competitie cu privire la cine il iubeste mai mult pe celalalt. Intr-un final iepurasul gaseste marimea potrivita pentru dragostea lui – declara ca isi iubeste parintele pana la luna. Parintele il lasa sa castige iar cand a adormit ii sopteste ca il iubeste pe iepuras pana la luna si inapoi 🙂

Imi place mult de tot sa i-o citesc lui Alex si de fiecare data cand ajung la episodul in care iepurele mare il pupa de noapte buna pe iepuras – il pup si eu pe Alex. E un moment special. O recomand!

Guess How Much I Love You in the Summer

Sunt aceleasi personaje. Iepurele mare si iepurasul care joaca un joc de numit culori. O carte foarte buna pentru invatarea culorilor. Din pacate nu stiu sa fie tradusa in Ro.

5 Responses to Ce carti mai citim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*