browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Moartea

Posted by on January 19, 2008

Citat:

Pentru mine, moartea este doar hotarul unde încetează să mai existe “mâine”. Numai până acolo poţi să iubeşti, să visezi, să regreţi. Brusc, tot ce n-ai făcut va rămâne pentru totdeauna nefăcut.

Paler- Deşertul pentru totdeauna

P.S. Nici eu nu cred ca exista acea viata dupa moarte, o lume paralela care se imparte in iad si in rai …cred insa in suflet…stiu ca este atat de special incat nu se poate pur si simplu sa dispara odata cu acel fenomen ireversibil ce il reprezinta moartea corpului.

Nu am citit si studiat din pacate nimic despre asta…dar cand ma gandesc in mod intuitiv imi imaginez ca sufletul se transforma in energie si pluteste si se amesteca cu cealalta “mare de suflete” insa cred ca nu isi mai pastreaza individualitatea…acolo in “marea de suflete” nu cred ca se mai stie cine a fost cine, nu cred ca sufletele comunica …nu le vad ca pe niste bule de lumina scaldate intr-o atmosfera de miere ci mai mult ca pe atmosfera insasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*