browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Toci…

Posted by on January 29, 2014

e aproape 11 noaptea iar eu sunt incantata nevoie mare ca tocmai am luat 9,77 la testul de saptamana asta din cadrul cursului de istorie moderna.

mai incantata sunt insa ca acum am si eu habar de Revolutia Franceza 🙂 stiu…nu mai am nicio speranta 🙂

6 Responses to Toci…

 1. Cata

  Mi-a placut foarte mult istoria si in generala si in liceu, am dat si examenul de capacitate la alegere tot la istorie si am luat 9,45 si am dat si bacul fiindca era oricum obligatoriu dar la bac chiar nu inteleg unde mi-a scazut atat, probabil la eseu unde tine de subiectivismul celui care citeste fiindca am luat 8,70. Nu ezit sa citesc nicio carte de istorie care imi pica in mana, nu ocolesc niciun documentar cu teme istorice, istoria este minunata! Si lasandu-ma pe mine, te felicit pentru nota mare obtinuta. Cat te costa cursul?

 2. Gia

  🙂 si mie imi place foarte mult istoria – din pacate insa am cam uitat multe si incerc acum sa aflu cat mai multe informatii dar intr-un mod mai structurat, bazat mai putin pe “ce” s-a intamplat si mai mult pe “de ce” s-a intamplat.

  Cursurile de pe coursera sunt gratuite!!! si asta e pur si simplu minunat pentru ca sunt de o calitate exceptionala. Le recomand.

  Cat despre nota eu am omis sa spun ceva f important. Motivul pentru care am fost atat de bucuroasa aseara e dincolo de nota de la testul asta si tine de faptul ca am descoperit ceva ce ajuta mult la invatat/inteles. O sa incep prin a spune ca testele nu sunt obligatorii. Nu au nicio influenta decat daca vrei certificarea (care nu stiu la ce ajuta ca sa fiu sincera) si care pe mine nu ma intereseaza. In acest context am ales sa dau testele pur si simplu pentru mine, pentru a vedea cu ce raman din cursurile astea. Ei bine, la primul test am luat 7.37 desi am fost atenta la cursuri, ba chiar le-am vazut de doua ori. Ce e drept, le-am vazut printre picaturi. Asa am ajuns la concluzia ca nu am ramas cu mare lucru…daca mai adaugi si ca in timp se uita multe…e un rezultat cam dezamagitor (pentru mine cel putin). Prin urmare pentru prezentarile din urmatoarea saptamana m-am decis sa iau notite. Ei bine! nota de aseara am luat-o la test vazand doar o singura data prezentarile si fara sa fac o recapitulare a notitelor. Ce vreau sa spun este ca am inteles cat de important este sa scrii si sa iti faci scheme atunci cand asculti/inveti/intelegi ceva…e o concluzie importanta care imi da mult de gandit…

 3. Cata

  Nu poti stoca multe informatii, unele trebuie notate, chiar daca ai impresia ca nu o sa uiti, vei uita pentru ca setea de cunoastere este mare, pentru ca problemele de zi cu zi sunt multe, si grijile s.a.m.d. Felicitari inca o data. Hey se pare ca postarea ta a atras norocul pentru mine, tocmai iti spuneam ca citesc carti de istorie si azi am primit email de la Historia, un site cu articole despre evenimente si personalitati istorice, si m-au anuntat ca am castigat aceasta carte http://www.grupulcorint.ro/magazin/index.php?dispatch=products.view&product_id=2330, de abea astept sa o primesc si sa o citesc.

 4. Gia

  Felicitari si spor la lectura!

 5. Cata

  Multumesc frumos!

 6. Gia

  Cata – informatie de ultima ora – poti inca sa te inscrii la cursul ala de istorie de pe Coursera – chiar daca a inceput deja! poti sa vezi acolo toate prezentarile trecute…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*