browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nu am chef azi…

Posted by on January 8, 2008

M-am saturat de atat de multa oboseala…a inceput un an nou si eu nici macar nu simt, simt doar oboseala fizica, sufleteasca, totul in mine a obosit, fiecare os, fir de par, celula…traiesc zilele astea un soi de lancezeala, nu mai am energie (sau poate cine stie am intrat in hibernare?!, poate imi conserv energia putina ce mi-a mai ramas pentru cine stie ce misiune nobila), nu mai am motivare, as vrea sa stau efectiv si sa nu fac nimic (poate doar sa citesc) nici macar sa nu ma mai gandesc la nimic, oricum nu mai am coerenta, aparent sunt contradictorie (spun aparent pentru ca stiu ca e in mine ceva ce imi asigura directia si sensul si care acum ma lasa sa plutesc dar nu in deriva totusi ).

Visez din ce in ce mai putin si mai intens si mai urat. Ati visat vreodata ca va prabusiti? Nu va doresc! Sa simti cum cazi intr-o prapastie (de fapt nici sa nu stii ca e prapastie, stii doar ca sub tine e ceva negru si lung si la capat te vei strivi) – pentru ca in vis senzatiile sunt destul de reale – este oribil…simti cum gravitatia actioneaza asupra corpului iar sufletul are un fel de inertie si ti se opreste in gat, esti in continuare constient, stii si simti cum cazi in continuare si te intrebi cat mai dureaza, tot de la inertie, diafragma ramane o secunda imobila in timp ce restul corpului e tras in jos, cavitatea toracica se comprima, o durere in piept, alveolele pulmonare nu se mai dilata si nu mai vor sa inspire, nu ai oxigen si inca mai cobori, repede, repede, in jur e negru, si de la viteza incepe ca negrul sa ia urme de gri spiralate desi nu te invarti in jurul axei tale, inchizi ochii dar inca mai ai perceptia mixturii de negru si gri in ameteala, intervine panica, trupul torsionat se misca spasmotic si intr-un gest reflex te lovesti de saltea…si te trezesti, iti ia o clipa sa constientizezi ca e doar noapte…si multumesti ca totul e un vis urat…si ti se pare viata mai frumoasa si numai pentru ca mai poti respira sacadat desi nu complet si mai ales pentru ca nici macar in vis nu ai ajuns “apoteotic” sa simti cum te strivesti (cu toate ca se spune ca in astfel de cazuri moartea survine ca urmare a faptului ca organele interne iti explodeaza in timpul caderii si rareori este rezultatul strivirii de la finalul calatoriei).

Nu am chef de nimic.

Later added:

Desi sursa informatiei e medicala, cred totusi ca e o prostie partea cu explozia organelor interne…ma gandesc la bolnavul de ludopatie care a sarit recent de la etajul 8 si a supravietuit (ce-i drept inteleg ca e in coma).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*