browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Noutati

Posted by on January 30, 2012

Nu am uitat de blog dar nu prea am avut timp de stat la laptop in ultimul timp. Si apoi vreau sa scriu despre f multe lucruri si nu stiu cu ce sa incep. Am pregatit in mintea mea multe posturi despre bebelusi, sistemul de educatie Montessori, India si sistemul sau de caste, noul cod civil, Carly Fiorina, criza Greciei vs falimentul Argentinei, modernism si fascism…prea multe directii…prea multe idei…prea putin timp…prea multa oboseala acumulata…prea multa boceala legata de dintisori care nu isi mai fac aparitia…grav – atat de grav incat in ultimele 2 seri am adormit fara sa fi citit nimic inainte.

si separat de asta am inceput sa lucrez destul de serios la 2 proiecte legate de pasiunea mea – dreptul…sper sa revin curand cu detalii.

dar un anumit fapt nu ma poate lasa rece, nu poate sa treaca fara sa imi dau si eu cu parerea asa ca Nea Marin! condamnarea lui Nastase!

sa nu mi-o luati in nume de rau ca nu am votat niciodata cu PSD-ul si din capul locului nu ii suport. chiar, recunosc ca in prima instanta m-am bucurat ca in sfarsit a fost condamnat cineva cu influenta politica…si nu oricum! cu executare!

apoi am vazut pe FB suspiciosi care spuneau ca cu siguranta se vor schimba lucrurile in recurs. apoi m-am gandit sa vad cum se va judeca recursul – cati judecatori etc etc si uite asa am ajuns la un articol care ii descria pe membrii completului care l-a judecat pe Nastase…si mi-au picat ochii pe un nume: CRISTINA ROTARU! da! nu numai ca a facut parte din complet dar a avut opinie separata! si m-au apucat suspiciunile! Cristina Rotaru mi-a fost profesoara de penal in facultate si pot sa spun destul de relaxata ca nu e genul sa judece “stramb”. Cu riscul ca nu imi convine ca rezultat am incredere in judecata ei…bun! deci ea a fost de opinie ca Nastase nu a comis o fapta penala!

am citit apoi mai departe ca din cei doi judecatori care au fost de parere ca Nastase trebuie condamnat, unul a fost promovat de la DNA la suprema de curand!interesant, nu?

mi-a lasat un gust amar

2 Responses to Noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*