browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

M-am indragostit!

Posted by on April 12, 2011

in primul rand felicitari TVR pentru ca imi umple zilele de incantare prin multele emisiuni faine de pe canalul international (si nu! nu ma refer la Danut SRL :D)! cateva exemple: Inapoi la argument, Memorialul durerii, Netropolis, Nocturne, Profesionistii etc.

in al doilea rand – m-am indragostit de Andrei Plesu! este foarte placut sa il privesti si sa il asculti in emisiunea cu Liiceanu…

si mai tare e ca emisiunile sunt pe net 😀 😀 😀

(recunosc ca mult timp nu m-am apropiat de “scriiturile” celor doi ca sa nu am subiect de polemica cu aproapele. Insa, de azi inainte am dat unda verde la cartile lor – pacat ca nu mi-am luat in tarile calde decat una, si…ah! nu mai am timp de citit (am timp de jucat 🙂 )!

va pup si revin in curand cu fotografii din noua noastra resedinta…peisajul e super! dar camera foto e noua si (inca) nu stiu sa o folosesc (in dulcele stil snob pur romanesc).

(dap! am plecat din Ro! transmit sincere regrete tuturor celor pe care nu i-am vazut/vizitat etc….pur si simplu nu am mai avut nici timp si nici energie…pentru ca am avut de infruntat destul de multe…sper sa ma intelegeti!

aici e cald si bine si o stare extraordinara de liniste…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*