browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

La tenis…

Posted by on November 21, 2010

Unul dintre avantajele vietii in Qatar este faptul ca iti da posibilitatea sa participi la multe evenimente interesante.

Saptamana asta de exemplu am mers la un “spectacol” de tenis formidabil cu Ilie Nastase, John McEnroe, Bjorn Borg si Mansour Bahrami. Ii vedeti mai jos in foto cu mascotele Cupei Asiei:

Seara a inceput cu un meci intre:

John McEnroe


si Bjorn Borg

Impresionant a fost ca la peste 50 de ani oamenii astia sunt inca in forma. Jocul a fost strans si McEnroe a castigat pe tabela (desi mie Borg mi s-a parut mai tehnic).

Apoi a urmat un meci de dublu:


Echipele:

Nastase & John McEnroe


si Borg & Mansour Bahrami

Despre ultimul pot sa spun ca a facut un show de zile mare cu tot felul de trucuri (ca de exemplu serva cu mai multe mingi in mana sau prinderea mingii in propriul buzunar 🙂 ).


si au jucat pana la sfarsitul puterilor 🙂

dar se pare ca McEnroe mai avea ceva rezerve de energie :), iar Nastase a fost foarte fericit sa il ajute sa execute corect flotarile 🙂

In fine am ras cu lacrimi si am fost chiar fericita sa am ocazia sa mai vad asemenea jucatori de valoare in teren.

Am fost de asemenea chiar mandra ca steagul Romaniei a fost singurul prezent in tribune. (Acum recunosc cand ca nu am mai fost asa de mandra cand am aflat ce anume au scandat “suporterii” romani)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*