browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Descoperire

Posted by on October 14, 2009

Am facut o descoperire si vreau sa o impartasesc tuturor impatimitelor de shopping

Acum cateva saptamani am aflat ca cei de la Yokko sunt dispusi sa iti trimita in orice magazin orice comanzi on-line (pentru a putea sa probezi produsele) – de unde rezulta si avantajul de a achizitiona costumele din colectia noua (pe care nu le gasesti mereu in magazin) sau produse marimi mici (ce am constat eu ca se duc cam primele)…

Azi am descoperit insa ceva mult mai interesant: dupa ce mult timp am patimit ca cei de la Vicina (Vicenti) nu aveau site ( 🙂 ), am aflat ca s-a facut mai mult decat atat, exista un magazin intreg :). Nu imi place designul site-ului iar fotografiile sunt de o calitate ce lasa (mult) loc de imbunatatire …dar vai, gentile de la Vicinaaa imi trezesc in suflet ceva cu totul si cu totul special…ma gandesc serios sa infiintez o noua categorie/pagina pe blog: Wishlist! (pentru cazuri in care inspiratia nu e cel mai bun prieten :P).

PS – cardul meu e in pericol…

(da! stiu…superficialitate, non-valori…asta e! am si eu portia mea de “feminitate”).

4 Responses to Descoperire

 1. Raluka

  De site-ul de la Vicina stiam de mult. Sunt de acord ca mai poate fi imbunatatit (calitatea pozelor nu ii ajuta, mai ales fata de un potential cumparator care nu le cunoaste produsele in realitate).
  Cat despre Yokko… f. tare 😀

 2. Gia

  Pai si stiai si tineai pentru tine asa…frumos :)))))

 3. nicky

  eu am mai descoperit asta relativ recent – si m-a ajutat, au si livrarea in 24 de ore: http://www.shoppinggallery.ro/
  enjoy 🙂

 4. Gia

  WOW!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*