browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frequent flyer la 1 an jumatate

Posted by on June 25, 2012

Alex a implinit astazi 1 an si jumatate. Asa cum spuneam si pe FB era cat pe ce sa treaca ziua asta neobservata pentru ca noi suntem in plin proces de mutare. Vineri plecam din Qatar si ne intoarcem in Romania, definitiv – sau cel putin asa vrem acum :).

Eu, recunosc, sunt destul de entuziasmata de mutare. Intotdeauna asa am fost…fiecare mutare parca e un nou inceput sau cel putin o sansa la un nou inceput. Si chiar daca e bine – un nou inceput iti da o sansa de evaluare/meditare, o sansa de si mai bine! Asa ca zilele astea printre saci si genti am avut cateva clipe in care am reflectat la multele mutari prin care am trecut. Am facut un inventar: in 32 de ani am stat in nici mai mult nici mai putin de 9 case :)) – asta fara sa pun nenumaratele camere de camin – ca alea nici nu mai stiu cate au fost in total. Pot sa spun numai ca am stat efectiv in Bucuresti in 3 zone studentesti.

Acum insa ne mutam in tara noastra si in casa noastra deci, teoretic, s-a cam terminat cu perioada mea de nomad.

Dar stau si ma gandesc la Alex. Cu el cum va fi? El s-a nascut oricum intr-o tara straina si, la 1 an si jumatate, a stat deja in 3 case 🙂 Daca eu am zburat cu avionul prima data la 27 de ani, el a inceput din cea mai frageda pruncie – 3 saptamani. Si pana acum are la activ 8 zboruri.

Cred ca soarta lui va fi mult diferita si sper ca diferita in bine.

3 Responses to Frequent flyer la 1 an jumatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*